Izvještaji/Izvješća

Izvješće o zdravstvenom stanju stanovništva 2017. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvješće o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2017. godine.

Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva 2016. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvješće o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2016. godine.

Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva 2014. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2014. godine.

Izvještaj o zdravstvnom stanju stanovništva 2015. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2015. godine.

Studija o stanju zdravlja odraslog stanovništva u FBiH 2012

"Studiju o stanju zdravlja odraslog stanovništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBIH) 2012" su u saradnji proveli Federalno ministarstvo zdravstva i Zavod za javno zdravstvo FBiH u okviru „Projekta jačanja zdravstvenog sektora“ finansiranog sredstvima IDA kredita Svjetske banke.

Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva 2013. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2013. godine.

Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva 2012. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2012. godine.


Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva 2011. godine

Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, kao nadležna institucija, objavio je Izvještaj o zdravstvenom stanju stanovništva i zdravstvenoj zaštiti u Federaciji Bosne i Hercegovine 2011. godine.